Με τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Γιώργο Κρεμλή

Όταν έφθασε στην Αλεξανδρούπολη  ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας κ. Γιώργος  Κρεμλής, προσκεκλημένος του δημάρχου της πόλης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη στα πλαίσια εξαιρετικής ημερίδας, ένας μίνι «ανεμοστρόβιλος» καθήλωσε όλους τους επιβάτες της πτήσης Αθήνα – Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο και  η άφιξη τους έγινε  με μικρή καθυστέρηση.

Ωστόσο  δόθηκε η ευκαιρία -παρά το εξόχως πιεσμένο πρόγραμμά του- να γνωριστεί ο κ. Κρεμλής με ανθρώπους που προσπαθούν για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Θράκης μεταξύ των οποίων και ο ιδρυτής της Delta-Evros Explorer  κ. Χρήστος Πασχαλάκης που τον προσκάλεσε για βαρκάδα στον Έβρο.

Η αναχώρηση του εκτάκτως την άλλη μέρα δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η περιήγηση στο Δέλτα, τις Φέρες και την ευρύτερη περιοχή που παρουσιάζει περιβαλλοντικό ενδιαφέρον, αν και όπως είπε ο κ. Κρεμλής,  «είναι όνειρό του», δίνοντας την υπόσχεση ναρθεί στην Θράκη που την υπεραγαπά και να αφιερώσει δύο μέρες  στο Δέλτα του Έβρου που το έχει δει μόνο από αέρος.