Βαρκάδα και περιήγηση απαιτήσεων με σκάφη για παρέες που επιζητούν την περιπέτεια, που θέλουν να γνωρίσουν μέχρι το μεδούλι τον χώρο. Tις νησίδες , τους μαιανδρισμούς του ποταμού, την κατάληξη του στην θάλασσα, τις λίμνες του, πέρα από την κλασική διαδρομή. Που είναι έτοιμοι για όλα. Για να βραχούν, να λασπωθούν, να περπατήσουν στα κούτσουρα να παρατηρήσουν διακριτικά την παρουσία πουλιών, ζώων ελεύθερης βοσκής, να μείνουν για ώρες βλέποντας τους ψαράδες να βάζουν νταούλια για χέλια, ή  να απλώνουν τα δίχτυα τους για ψάρια. Γιατί όχι και να δοκιμάσουν την τύχη τους ψαρεύοντας από την βάρκα με καλάμι. Να γνωρίσουν τα μπλε καβούρια του δέλτα, τους ονομαστούς «ιταλούς», κι αν είναι τυχεροί πιο  σπάνια και τις καραβίδες του ποταμού.

Να απολαύσουν τις βόλτες με τα αρπακτικά από πάνω τους σε πρώτο πλάνο, με τους πελεκάνους από απόσταση ανάσας.

Να αυτοσχεδιάσουν, να τραγουδήσουν με κιθάρες σε αμμουδερές ακτές απολαμβάνοντας μαγικά ηλιοβασιλέματα. Nα παρατηρήσουν τα δελφίνια που απολαμβάνουν το παιγνίδι τους ανενόχλητα στη μπούκα του Θρακικού πελάγους.

Να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλίες καθαρισμού και προστασία τους δέλτα ως συμμέτοχοι σε ό,τι μας κληροδότησε η φύση και κερδίζοντας το  πιστοποιητικό της αγάπης μας!

Άνθρωποι που η αδρεναλίνη τους το λέει, θα μας ακολουθήσουν σίγουρα!

Κοντά μας μπορείτε να νιώσετε απόλυτη ασφάλεια αφού μπορούμε να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εξόρμηση δίνοντας έμφαση στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Φυσικά με συνεργασία ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες, τα πρωτόκολλα υγιεινής ακολουθώντας και σεβόμενοι όλα τα ευαίσθητα σημεία του χώρου, επιτηρούμενη στρατιωτική ζώνη, σύμβαση Ραμσάρ, καθεστώς Natura .

Γιατί φύση=ζωή!