Η ομάδα της Delta Evros Explorer

Ποια είναι η ομάδα της
Delta Evros Explorer;

Εμπνευστής και δημιουργός της Delta Evros Explorer είναι ο Χρήστος Πασχαλάκης. Σε δυσχερείς εποχές, επένδυσε στον τόπο του και το όνειρο του. Έχει δημιουργήσει μία υποδομή σκαφών και εξοπλισμού για ασφαλείς εκδρομές στο Δέλτα του Έβρου.

Στόχος του Χρήστου και έμπνευση για όλη την ομάδα, που αποτελείται από έμπειρους ξεναγούς και οδηγούς των σκαφών, είναι να μοιραστούν αυτή την μοναδική εμπειρία ζωής. 

Η Delta Evros Explorer επενδύει στην ασφάλεια ταυτόχρονα με τις καλά οργανωμένες εκδρομές. Τα σκάφη ναυπηγήθηκαν σε ελληνική εταιρεία της Βόρειας Ελλάδας με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για τη χρήση του και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ακόμη όλα τα σκάφη είναι ασφαλισμένα για αστική ευθύνη, εφοδιασμένα με το απαραίτητο διασωστικό εξοπλισμό. Έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν group ή μεμονωμένους επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Εκδρομές στο Δέλτα του Έβρου

Όλη η ομάδα της  Delta Evros Explorer εξειδικεύεται στις εκδρομές με επαγγελματικά σκάφη στο Δέλτα του Έβρου.

Σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης του Δέλτα Έβρου – Σαμοθράκης, που έχει και την εποπτεία του Δέλτα, οργανώνουμε βαρκάδες. Διαθέτουμε 3 διαφορετικά σκάφη και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε έως και 25 άτομα σε κάθε σκάφος, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες ξεναγούς για να μπορούν οι επισκέπτες μας να βιώσουν τη βέλτιστη εμπειρία. Να ανακαλύψουν όλους τους θησαυρούς της χλωρίδας και πανίδας του Δέλτα. Να θαυμάσουν τα διαφορετικά είδη σπάνιων πουλιών και τις αγέλες άγριων θηλαστικών. 

Σε συνδυασμό με τις βαρκάδες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες μας, συνεργαζόμαστε με ταβέρνες και χώρους που προτείνουν την τοπική κουζίνα, τα ψάρια ποταμού, τοπικά κρασιά και τσίπουρα. 

Μια ολοκληρωμένη εβρίτικη εμπειρία σε περιμένει κάνοντας μια όμορφη εκδρομή στο ποτάμι. Παρέα με την ομάδα της Delta Evros Explorer, έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις το όνειρο. Να γνωρίσεις μοναδικά μέρη της Ελλάδας και να βιώσεις ξεχωριστές εμπειρίες με όλες τις αισθήσεις σου.