Η παρουσία σας στα μοναδικά και θρυλικά ποτάμια σύνορα της  Ελλάδα είναι γεγονός!  Αφού πήρατε την απόφαση, ζήστε το.

Κλείστε τάμπλετ ,smart phone, έξυπνα  κινητά,  γιατί  το romming με την Τουρκία κοστίζει και αφεθείτε στην περιήγησή μας. Ο καπετάνιος του σκάφους σας υποδέχεται.

Παίρνετε τις θέσεις σας και η περιήγηση ξεκινά με όπλο την καλή μας διάθεση. Η ματιά σας θα ταξιδέψει στις όχθες του ποταμού, στις κουτσούρες όπου συνήθως «ποζάρουν» τα πουλιά του δέλτα, στη λίμνη των Νυμφών, στη θρυλική ευθυγράμμιση κ.α.

Το σκάφος κινείται με χαμηλές ταχύτητες έτσι ώστε η διαδρομή να είναι απολαυστική και χαλαρωτική. Η  χρωματική παλέτα τ΄ ουρανού, οι αντανακλάσεις στο ποτάμι, τα γήινα χρώματα των καλαμώνων, οι ήχοι από τα πουλιά σας ταξιδεύουν σε ένα άλλο κόσμο που από την δίνη της καθημερινότητας έχουμε ξεχάσει.

Η ψυχοθεραπεία ξεκίνησε. Εμείς φροντίσαμε ώστε να έχετε τις κατάλληλες ανέσεις. Η  τέντα του σκάφους να σας προφυλάσσει από τον ήλιο ή την βροχή, κάνοντας την βαρκάδα ιδιαίτερα ασφαλή και απολαυστική.

Σημείο συνάντησης

Στο πρώην περίπτερο του Δέλτα του Έβρου μετά τις Φέρες ακολουθώντας την διαδρομή απ ο  πρώην φυλάκιο Καραγώγου και Τσιρόζη.

Κατά περίπτωση από το ξενοδοχείο σας  στην Αλεξανδρούπολη για οργανωμένα γκρουπ, η για μεμονωμένες παρέες κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία μας.

Τι κοστίζει

Η νορμάλ διαδρομή διάρκειας  1 ώρας για ενήλικους κοστίζει 17 ευρώ/ανά άτομο  για  παιδιά έως 10 ετών 10 ευρώ/ανά παιδί.

Αν θελήσετε να συνδυάσετε μεγαλύτερης διάρκειας βαρκάδα με περιήγηση στα κανάλια του ποταμού κι άλλα αξιοπρόσεκτα σημεία διάρκειας 3 ωρών γίνεται ειδική συμφωνία.

Ελάχιστο κόστος για διασφάλιση βαρκάδας με λίγα άτομα είναι 80 ευρώ.

Γίνονται ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για συλλόγους και οργανωμένα γκρουπ.

Τις καθημερινές υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των επισκεπτών από το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΕΡΩΝ με κόστος 5 ευρώ στην προβλήτα του σκάφους στο δέλτα με μέριμνα του Φορέα διαχείρισης και προστασίας του Δέλτα Εβρου-Σαμοθράκης. Τηλ. επικοινωνίας 2551061000 γραφεία στα Λουτρά Τραϊανούπολης Έβρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κρατήσεις γα περιήγηση πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μία μέρα πριν στο τηλέφωνο +306977509107 κ. Χρήστο Πασχαλάκη ώστε να επιτυγχάνεται ο σωστός προγραμματισμός.

Η αποτίμηση αυτού που ζήσατε μαζί μας θα γίνει με την επιστροφή στον δικό σας χώρο. Χαρά μας να νοσταλγήσετε να ξαναβρεθούμε και να μας έρθετε, ακολουθώντας κι άλλες προτάσεις γνωριμίας με τη μοναδικότητα του Έβρου.

Η αναζωογονητική αυτή δραστηριότητα φροντίζουμε να σας συνοδεύει σαν μια αξέχαστη εμπειρία μια ζωή!